Dapatkan Free DEEP ESSENCE MASK Secara Percuma dengan setiap pembelian

NOUFA SKIN MEMBANTU MENYELESAIKAN


" Masalah Jerawat, Jeragat, Kulit Kering dan Kusam, Tona Kulit Tak Sekata serta Bekas Parut Jerawat dan Jeragat "

Dalam Masa 36 JAM

 

 

ANDA SEDANG MENGALAMI MASALAH DIBAWAH?

 

Dah makan suppliment & vitamin - Tak berkesan
Dah sapu krim siang & malam - Tak berkesan
Dah pergi buat rawatan klinik - Pun tak berkesan

 

 

 

MEMPERKENALKAN

NOUFA SKIN CALENDULA ESSENCE TONER
 

 

✅  Membantu menghilangkan kesan-kesan jeragat & bintik hitam

 

✅   Membantu Mengecutkan Jerawat dan Menghalang dari Merebak
 

✅   Membantu Melembabkan Kulit supaya tidak Kering dan Kusam
 

✅   Membantu Mencerahkan Kulit supaya tona kulit menjadi sekata
 

✅   Membantu Menganjalkan Kulit supaya nampak licin & glowing

KANDUNGAN
NOUFASKIN CALENDULA ESSENCE TONER
 

KENAPA PILIH NOUFASKIN TONER UNTUK HILANGKAN JERAWAT & JERAGAT?

 

 

KENAPA NOUFA SKIN SET LEBIH BERKESAN BERBANDING PRODUK SKINCARE YANG LAIN?

Bukti yang Menyokong Bahan-Bahan yang Terdapat dalam Noufaskin Sangat Berkesan & Efektif Dalam Merawat Jerawat & Jeragat

 

 

TAK YAKIN APA YANG KAMI KATAKAN..?

JOM TONTON VIDEO TESTIMONI DARIPADA PENGGUNA KAMI

 

 

 

"Saya nak share result sebelum dan selepas. Saya dah guna separuh toner, jeragat dah semakin pudar and tinggal bayang saja. Seriously memang cantik Lagi 1 bulan kulit muka jadi cermin..

 

Puan Casio Sze Jousih
Penguna Noufa Skin Toner

 

 

 

Saya dah guna Toner Noufa ni selama sebulan dan kulit saya semakin sihat. Apa yang saya perasan kesan-kesan jeragat & jerawat semakin pudar. Tak sabar nak tengok kesannya lepas habis sebotol nanti.”

 

Puan Azreen

Penguna Noufa Skin Toner

 

 

 

"Setiap bulan muka saya mesti naik jerawat, kulit jadi kering & kusam. Mungkin sebab perubahan hormon atau faktor cuaca. Tapi nasib baik saya stanby toner ni. Sapu je 2 kali sehari, InshaaAllah kulit jadi elok semula.."

 

Puan Aizah
Penguna Noufa Skin Toner

 

 

 

"I baru pakai 2 minggu, uolss semua boleh tengok hasilnya, im very very satisfied..

 

Puan Shakila
Penguna Noufa Skin Toner

 

 

Masalah jeragat tebal dah semakin pudar dan hilang. Hanya guna sebotol dah nampak kesan perubahan   pada kulit wajah.

Komen pengguna di fb & ig ⭐⭐⭐⭐⭐

 

 

 

"4 ADIK BERADIK, 4 JENIS KULIT, 4 MASALAH"

 

IKUTI PENGALAMAN 4 BERADIK MENGUNAKAN NOUFA SKIN

 

” Syukur Alhamdulillah nak ucapkan terima kasih dekat adik saya yang rekomenkan Toner Noufa ni memang betul-betul berkesan. Lepas guna separuh botol jeragat dah pudar, kulit muka dah tak kusam dan paling best kedut halus pun hilang…pastu kulit muka pun rasa anjal “

 

Miera Rafiee – 32 Tahun | Guru Kafa

 

 

 

 

” First of all…syukur sangat sebab dipertemukan dengan toner viral ni. Sudah lumrah bagi seorang suri rumah sepenuh masa ni memang susah nak jaga kulit muka…mudah sangat naik jeragat dan jerawat,

 

Al maklumlah…bila memasak terkena minyak bila mengemas terkena habuk, tapi sekarang tak risau dah sebab Noufa Toner ni protect kulit muka dari kekotoran”

 

 

Khadijah Rafiee – 31 Tahun | Suri Rumah

 

" Salam semua…dekat sini saya nak kongsi pengalaman ketika pregnant.

 

Before kahwin & pregnant saya memang tak pernah ada masalah kulit macam Jerawat ataupun Jeragat. Tapi bila 3 bulan lepas pregnant muka saya naik jeragat dengan teruk memang stress sangat rasanya masa tu…

 

Alhamdulillah kakak saya rekomen Noufa Toner, Syukur lepas guna sebotol jeragat saya pudar dan hilang”

 

Nabilah Rafiee – 30 Tahun | Guru Pendidikan Moral
 

 

” Dari zaman sekolah saya memang dah ada masalah breakout teruk, macam-macam saya dah usaha buat, rawatan asap,pakai bedak sejuk, pergi spa dan dah cuba macam-macam produk tapi memaang tak pulih breakout.

 

Alhamdulillah kak suruh cuba toner noufaskin ni memang saya tak sangka jerawat-jerawat saya dah mula kurang, permukaan kulit muka pun rasa anjal &  glowing”

 

 

Dian Rafiee – 24 Tahun | Student UiTM

"100% SELAMAT & LULUS KKM"

CALENDULA ESSENCE TONER

 

NOMBOR PENDAFTARAN: NOT191101619K

Image

 

"CARA GUNA"

CALENDULA ESSENCE TONER

 

 

LIHAT VIDEO DIBAWAH Cara Guna yang Betul Untuk Kesan Yang lebih Efektif!

 

#CABUTAN BERTUAH#

Setiap Pelanggan berpeluang untuk MENANG CABUTAN BERTUAH bernilai RM500 !!

Image

Jangan Lepaskan Peluang,
Rebut Tawaran Ini Sekarang!.

JOM!! HILANGKAN MASALAH KULIT ANDA HARI INI!


KLIK BUTANG ORDER SEKARANG DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN!

 

 

Offer ini tamat dalam masa..

Countdown

NAK ORDER SECARA COD ?

( BARANG SAMPAI BARU BAYAR )

CARA PEMBELIAN :

 

1. Pilih Pakej Pilihan Anda

2. Tekan Button Order Dibawah

3. Isi Maklumat Penghantaran

4. Pilih Pembayaran secara COD

Dapatkan sekarang sebelum terlambat!

Image

100% Bebas Risiko & 100% Jaminan Wang Anda Dikembalikan

 

Nikmati pembelian yang sangat berbaloi tanpa sebarang risiko.

Terma & Syarat 30 Day Money Back Quarantee

 

Selepas 7 hari anda menggunakan Calendula Essence Toner, tapi anda masih tidak ada rasa apa-apa perubahan pada wajah anda, anda WAJIB menghubungi khidmat pelanggan kami dibawah untuk kami pantau dan bantu anda sepanjang tempoh 30 hari penggunaan.

 

Anda Perlukan Bantuan?

Hotline Customer Service: 0133764432

SOALAN - SOALAN LAZIM

Semua produk kami memang diformulasi khas untuk mereka yang berkulit sensitif dan bagus untuk mengurangkan radang atau iritasi pada kulit.
Semua produk kami bebas bahan kimia merbahaya dan tidak akan memberi kesan iritasi atau penggelupasan pada kulit.
Jangan risau, produk kami selamat digunakan dan berdaftar dibawah kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor rujukan NOT201101490K.
1 botol mengandungi 200ml dan boleh tahan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.
Semua produk kami adalah waterbased dan bebas alkohol. Jadi ia tidak berminyak, mudah dibasuh & boleh dibawa solat.
Expired date adalah 12 bulan selepas dibuka.
Kami akan proses order anda secepat mungkin dalam tempoh 24 jam. Penghantaran mengambil masa 1-3 hari bagi semenanjung, dan 3-5 hari bagi sabah & sarawak. Sekiranya anda tidak terima barang selepas 5 hari, anda boleh hubungi customer servis kami +60133030403